Джино се ожени тайно, подхвана нови бизнес начинания

Двукратният победител от „Биг Брадър” Джино Бианкалана е сключил тайно брак с любимата си Криастиана Канева. Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца, но пазят в тайна щастливата вест.

Влюбените искали дъщеря им Данаила да се роди в законно семейство и заради това са се оженили, издават от обкръжението им.
Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 г. в Америка. Малко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година.
Джино намери своето щастие в лицето на младата лекарка Кристиана Канева. Двамата са заедно от около 5 години, като риалити героят от доста време иска да има наследници от красавицата, но тя все отлагаше, защото не се беше дипломирала.

Джино се запозна с докторката по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, а лекарката беше до любимия си във всички трудни моменти и му помогна преодолее тази огромна болка.
„Уикенд” научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, ударно строи в столичния квартал „Манастирски ливади”. Риалити звездата гради 6-етажна жилищна сграда, състояща се от луксозни тристайни апартаменти и подземни гаражи. Строежът вече е почти завършен, научи вестникът ни от съседи на мургавелкото.
Блокът се намира точно срещу заведението на Джино. Преди строежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София в е в близост до булевард „България” и МБАЛ „Света София”, където работи любимата му, която в момента е в отпуск по майчинство.
Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски стил, но не се радва на много посетители. Клиентите са предимно от офисите около заведението, които предпочитат да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, защото няма посетители. Въпреки това той отвори нов ресторант, но в квартал „Драгалевци”, който е и с хотелска част. Личи си, че в обзавеждането са  вложени доста пари и замисълът е да ходят предимно богати хора в него./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата и неочаквана новина от Маги Джанаварова

По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова покрай честите ѝ екзотични почивки, на които не пропуска да ни напомни колко е секси. Но с последния си пост в социалните мрежи изпълнителката реши да обяви една наистина голяма новина. И не, тя не е свързана с издаването на албум. Джанаварова […]