Те са млади, красиви и богати – двойката, за която всички говорят

Двойката, за която всички говорят в момента, може и да няма нищо общо с Холивуд (или поне засега), но пък набира все по-голяма популярност благодарение на социалните мрежи. И по-точно на TikTok, където “избухнаха” просто защото… показват любовта и обожанието си един към друг. А фактът, че са млади, красиви и богати явно също ги прави още по-харесвани.
Кембъл и Джет Пъкет нашумяха с това, че във видеата си не спират да си правят комплименти. Всеки път, когато Кембъл (по прякор Pookie или Пуки) покаже някой нов дизайнерски тоалет, съпругът ѝ Джет не пропуска да изкаже възхищението си от външния ѝ вид.
Кембъл определено е красива и стилна, но Джет също не ѝ отстъпва. Потребителите в TikTok неведнъж са коментирали неговата впечатляваща прилика с холивудския актьор Мат Деймън.
В социалната мрежа двойката свободно споделя лични истории и преживявания и не крие високия стандарт на живот, който води. Двамата често показват новите си дизайнерски придобивки в гардероба, изненадите с подаръци, които обичат да си правят, както и пътуванията по най-различни дестинации из света.
В едно от последните си видеа Кембъл и Джет разкриват и как е започнала любовната им история. От разказа им става ясно, че Джет е забелязал Кембъл в бар и е решил да я заговори, след като е останал поразен от красотата ѝ.
“Два дни по-късно бяхме неразделни и 10 месеца по-късно бяхме сгодени. Кембъл е принцеса… Тя наистина е най-добрият човек, когото познавам”, допълва Джет.
Когато се срещат за първи път, тя е стюардеса, а той – още студент в университета в Джорджия. Двамата заживяват там, но няколко години по-късно продават къщата си в Щатите и се местят в Париж за няколко месеца. На 14 април 2018 г. Кембъл и Джет се женят.
В момента тя е създател на съдържание в социалните мрежи, както и моден блогър. Той пък е управляващ директор и е заемал високи позиции в стоматологични и банкови компании, на което и вероятно се дължи високият им стандарт на живот.
Кембъл и Джет живеят с мъжкия си френски булдог с прякор “Пи”, съкратено от Пиер, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Задава ли се нова сватба в британското кралско семейство

Със своите необичайни отношения принц Андрю и Сара Фъргюсън се нареждат сред най-интересните личности от британското кралско семейство. Двамата продължават да живеят заедно, въпреки че са разведени от 28 години. Той беше отлъчен от двореца заради обвинения в изнасилване, а тя присъства на първата си кралска Коледа след развода. Принц Андрю е брат […]

Subscribe US Now