Миската Джулиана сред „Сървайвър“: Аз съм глезла, но ще се променя

С тежка равносметка си тръгна от „Сървайвър“ футболната съдийка Джулиана, която е и носителка на титлата „Мис“ от конкурс за красота.

„В екстремното риалити получих най-ценния си урок – че трябва да променя себе си, глезлата, че не бива да приемам нещата за даденост и че всичко се постига със страшно много труд“, каза красавицата, след като отпадна от състезанието за 150 000 лева.

Джулиана, която беше обявена от конкурентите си за мързелива и апатична, си тръгна от предаването след битка с шампионката по джиу джицу Мила на Острова на изкуплението.
Двете трябваше да задържат над главите си дървена топка, като използват лост, но ръцете на миската изтръпнаха по-бързо и тя се раздели с мечтата за голямата награда в „Сървайвър“ и титлата „Последният оцелял“. След като отпадна от състезанието, тя автоматично стана втори член на журито, което ще определи финалистите в екстремното риалити. Първият е актрисата Йоана, която също беше сразена от амбициозната Мила.

След като успя да елиминира двама противници, шампионката по джиу джицу вирна нос и с нетърпение закача следващата си „жертва“ на Острова на изкуплението. „Внимавай, не приспивай сетивата си, защото отпадането на този етап от играта се преживява най-тежко“, предупреди я водещият, актьорът Владо Карамазов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марина Тошич „плаща бакшиш“ за изгубена любов ВИДЕО

На 4 април е официалната премиера на видеото към актуалната песен на Марина Тошич „Bakšiš“ в нейния You Tube канал. Музиката и текстът са дело на топ-звездата на сръбската рап и хип-хоп сцена Павле Бошкович, известен като “Gazda Paja”. Аранжиментът е поверен на Марко Глухакович. По видеото Марина работи отново […]