Марина Тошич „плаща бакшиш“ за изгубена любов ВИДЕО

На 4 април е официалната премиера на видеото към актуалната песен на Марина Тошич „Bakšiš“ в нейния You Tube канал.

Музиката и текстът са дело на топ-звездата на сръбската рап и хип-хоп сцена Павле Бошкович, известен като “Gazda Paja”. Аранжиментът е поверен на Марко Глухакович.
По видеото Марина работи отново с Иван Димитров – Торекс. То пресъздава празнична атмосфера, в която приятелска компания се забавлява и разказва история за любов и предателство.

В клипа Марина и нейния екранен любим се вихрят в страстен танц, хореографията, за който е разработена от Кристиан Боснов. Във видеото участие взимат политикът, актьор, водещ и кандидат за президент Георги Георгиев – Готи, набиращият популярност модел Мирослав Първанов, екзотичната танцьорка Пандора, Ясен Попов, Милена Петкова, Марина Байчева и Марина Пейчева.
„Тази песен е много специална за мен. В нея изразявам емоциите си. Забелязвам, по време на живите ми участия, че публиката ги възприема много добре, защото хората реагират на емоцията в дадена песен.“ – споделя талантливата певица, връщайки се към творческия процес и работата по „Bakšiš“. 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Певецът Крум проговори за отношенията си с Асен Василев!

Неотдавна фолк певецът Крум сподели любителско клипче с вицепремиера Асен Василев. В него той изказва добрите си впечатления от новия политик, представител на “Продължаваме промяната”. От тази среща в социалните мрежи тръгнаха хиляди шеги за отношенията им. А Крум внесе голям смут като призна за разговор с баща си на тази […]