Откриха ли Дженифър Лопес и Бен Афлек своето ново любовно гнездо

Преди през април 2021 г. да се събере отново с Бен Афлек, Дженифър Лопес живееше в Маями, Флорида с близнаците си Макс и Еме (15 г.). От своя страна през лятото Бен Афлек пък продаде дома си в Пасифик Палисейдс, Лос Анжделис, за 30 милиона долара.
Сега обаче двойката е в търсене на своето ново любовно “гнездо”. Последно научаваме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са размислили относно имението в района на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, което да искали да купят “само” за 34.5 милиона долара. Не е ясно обаче защо влюбените са се разколебали.
Все пак, поне според описанието, домът има всичко, което си представяме, че те биха пожелали. В имението са разположени седем стаи, 13 бани, трапезария с камина и бар. Освен това има отделна къща за гости, басейн, както и гараж за шест коли. Във вътрешния двор пък има джакузи и външна кухня. И понеже явно всичко това не звучи като да е достатъчно, имението има и изба, домашен фитнес и спа център.
Дженифър Лопес и Бен Афлек обаче не са се ограничили само до този вариант за свой нов дом, а са разглеждали и други къщи в района, включително една на два пъти по-висока от исканата цена. На нея обаче също така и не са се спрели.
Около година всъщност продължава търсенето на дома за Джей Ло и Бен Афлек. Двамата често са били забелязвани да посещават имоти около Лос Анджелис, пише Daily Mail.
В един момент се смяташе, че двойката ще ремонтира огромното имение, на певицата в Бел-Еър и ще се нанесе по-късно през година. След това обаче стана ясно, че то е пуснато за продажба на цена от 42.5 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Банова-Плевнелиева потъна от срам заради Къци Вапцаров СНИМКИ

Такива необичайни неща му се наложи да обяснява в последното издание на “Хелс Китчън” шеф Виктор Ангелов, че зрителите със сигурност са се превили от смях след първоначалното изумление. Оранжевото е портокал, жълтото е лимон – бяха само част от обясненията на кулинарния гуру, а причината е повече от фрапантна и […]

Subscribe US Now