Голям гаф на Мис България 2020! Пусна се без сутиен и изтри СНИМКАТА

Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която редовно минава границите на приемливото в социалните мрежи, този път май окончателно стъпи накриво, поне по мнение на последователите си там.

Тунингованата брюнетка, която често демонстрира силиконовите си прелести, реши пак да се пусне доста предизвикателно – без сутиен и с настръхнали от все още ниските температури зърна, но това, което предизвика, я накара да вземе светкавични действия.
Мис България 2020 Венцислава Тафкова изпростя: Носете си шушляците, бедняци такива! СНИМКА
Тафкова изтри набързо снимката, която нагорещи мнозина, но въпреки бързата й реакция, тя все пак бе свалена от мнозина, които очевидно само това й чакат.

Изглежда, че Венцислава Тафкова не е от тези, които много много обичат да носят бельо, а потвържденията за това валят като из ведро от профила й във виртуалното пространство. Въпреки че е заложила на черна блуза, която даже не е и толкова изрязана, акцента върху зърната на силиконовите й подобрения, нямаше как да не прикове вниманието. И да й навлече мощна критика.
Венцислава Тафкова бяга от България заради… СНИМКА 18+
В опит да потуши пламъците по свой адрес, малко по-късно брюнетката сподели в пост следното: “Жената има две важни мисии: Да успокои мъжа, когато е нервен, и да го изнерви, когато е спокоен”. Е, по всичко изглежда, че тя успява да изнерви не само мъжете с действията си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Татари буквално поискали главата на Джизъса СНИМКИ

Няма как при толкова любовни саги, миналото на Благо Джизъса да е скучно. Просто няма начин! Особено пък, като се има предвид кого е разгневявал преди време. Стигнало се дори дотам татари да искат да приложат към него древно правило за мъст. Спомняте си, че една от жените на ексфутболиста […]