Деси Банова-Плевнелиева потъна от срам заради Къци Вапцаров СНИМКИ

Такива необичайни неща му се наложи да обяснява в последното издание на “Хелс Китчън” шеф Виктор Ангелов, че зрителите със сигурност са се превили от смях след първоначалното изумление.

Оранжевото е портокал, жълтото е лимон – бяха само част от обясненията на кулинарния гуру, а причината е повече от фрапантна и събира на едно място редица родни звезди.
Горещ сладкар от Перник побърка всички в “Хелс Китчън” СНИМКИ 18+
За кой ли път Къци Вапчаров успя да развесели до безкройност с изцепките си, но той така или иначе е в предаването, за да се забавлява, както призна още в началото. Вероятно и заради това не се впряга толкова много на убийствените на моменти критики на шеф Ангелов. Не така обаче, стояха нещата за Деси Банова – Плевнелиева, която бе партньор на шоумена в кулинарното престъпление.

Шеф Виктор Ангелов се ядоса най-много от това, че филето от риба беше с кости, а Къци отговори, че за него няма проблем да си ги маха. След това се оказа, че шоуменът просто е вкарал в чинията си това, което е намерил в хладилника. В резултат на сценката, която се разигра пред очите на цяла България, Деси Банова зарови лицето си в ръце от срам.
Ето кои звезди влизат в “Хелс Китчън” тази вечер СНИМКИ
Фиаското на звездния отбор беше подсилено от дуото на звездата от “Игри на волята” и “Черешката на тортата” Мира и певицата Роксана. Шеф Ангелов беше заплашен с ромски клетви от поп фолк звездата, за да опита от чинията ѝ.
“Ей, защо не се сетих и аз за тази тактика с клетвите”, възкликна Къци Вапцаров./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата секси колаборация на Сидни Суийни

Човек трудно може да оспори факта, че в момента Сидни Суийни е една от най-популярните актриси в Холивуд. И всичко това благодарение на ролята ѝ в “Еуфория”. Поредно доказателство, че човек не трябва да се отказва от мечтите си, а самата актриса определено не го прави. А това, че е секси определено […]