Инфарктно: Катето Евро и Сашо Кадиев изживяха най-големия си кошмар на летище ВИДЕО

Катето Евро и Сашо Кадиев преживяват истински кошмар на летището. Те са приклещени на виенското летище и не могат да се завърнат в страната ни. 

Актьорите кръстосват от няколко дни летищата в Цюрих и Виена, а при един от полетите ги сполетяло нещо, което никога до този момент не са виждали и именно това ги остави на летището, без да могат да се върнат в България. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Александър Кадиев (@al.kadiev)

“От два дена мааме гащи по летищата. Пътувахме София-Виена, после Виена-Цюрих, обратно и сега трябваше да летим до София, но си изпуснахме самолета, заради гадните швейцарци. Полетът закъсня, а след това стояхме 35 минути на пистата без стълба. Първо нямаха стълба, после намериха стълба, но не знаеха как да я монтират. И заради тях си изпуснахме полета. И сега живеем на Терминал 3 на виенското летище”, разказват те пред приятелите си в социалните мрежи. 
Наложило им се да чакат шест часа за следващия полет за България, но пък използвали времето за хапване. Насладили се на популярния виенски шницел с пържени картофки, а актрисата похапнала и свински ребра./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now