Филип Буков с неочаквано разкритие за “Ергенът” и кои жени го изнервят до краен предел

Филип Буков засега изглежда като един от най-вероятните кандидати за втория сезон на “Ергенът”. Или поне на мнозина много им се иска да видят атлетичния актьор именно в тази романтична роля.

Освен с Филип Буков, в спекулациите влизат още и имената на Илхан Шен, който е роден в Шумен, но е голяма звезда в Турция, както и риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк певецът Меди. По-интересното е какво споделя наскоро Буков по темата.
Изненада! Ето кого избраха за новия “Ерген” СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Philip Bukov (@bukovphilip)

За момента актьорът не е получавал подобно предложение – това става ясно от отговорите му на фенски въпроси в Instagram. Дали е така или е умишлен блъф с цел изненада след това, можем само да гадаем. Едно обаче, става кристално ясно: Буков мрази златотърсачки!
Филип Буков се съблече гол в планината и си показа… СНИМКИ 18+
“Най-много ме изнервят един определен контингент от жени. Те знаят само да искат, само да мрънкат, а в замяна дават един полов орган. Ясно е, че са сключили най-древната сделка на света, но…не става така”, отсича Филип./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Philip Bukov (@bukovphilip)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Може ли Амбър Хърд да загуби ролята си в "Аквамен 2"

Процесът между Амбър Хърд и Джони Деп продължава с пълна сила. И всеки ден, преминал в изслушвания на свидетели, води след себе си един куп новини. Така разбрахме за твърденията на актрисата, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно орязана. Тя твърди, че цели сцени с […]