Десита издаде огромна тайна за Денис Теофиков ВИДЕО

Младата певица Десита за първи път говори открито за отношенията си с Денис Теофиков, който загина при неизяснени обстоятелства. Те бяха двойка в живота и интересът към тях не стихваше. След поредица от скандали се разделиха и продължиха напред с други хора. 

Изпълнителката направи шокиращи признание за Денис и издаде скандална тайна, за която не е говорила досега. Откровението си Десита направи в подкаста “Не съм такъв човек”. 
 
 

@blitzbg Десита говори за Денис Теофиков. Линк към пълното видео ще намерите в първия коментар #несъмтакъвчовек #блиц #подкаст #десита #денистеофиков #красимиркрасимиров #денистеофиков ♬ original sound – blitz

“Денис Теофиков беше най-голямата звезда от нашето поколение. Правеше по 20 милиона гледания на песните си! Беше като българския Джъстин Бийбър. Обичам го страшно много, винаги ще е така! 
Просто пътищата ни се разделиха. Но винаги съм знаела, че ако имам нужда от нещо и му се обадя, той винаги ще е насреща, както и аз за него. Той ми е първата любов. 
Никога не сме изпадали в публични обяснения. Не сме разнасяли отношенията си по медиите, не сме допуснали външна енергия. 
Песента “Боже бой” трябваше да е дует между нас двамата. Ние си бяхме измислили мотива на припева. Ще ти разказа и историята, която е много интересна. Беше си качил една снимка на стори и аз на бъзик му написах: “Боже мой, това моят мъж ли е”. Той ми върна клипче, в което пее тази фраза. Стори ми се яко, седнах на пианото и си го развих. Планът беше да е дует между нас двамата, но така се стекоха обстоятелствата, че се разделихме. Направих песента с Лидия, но явно така е било писано да се случи, защото стана хит. Но, честно да ти кажа, малко ме боли, че не успяхме да направим песен заедно”, категорична е Десита./show.blitz.bg
Цялото интервю с Десита може да гледате във видеото долу: 

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, които “крият” половинките си

Някои знаменитости не се стесняват да говорят за връзките си, да качват постове в социалните си мрежи с мили пожелания за празниците на половинките си или пък за се появяват заедно с тях на публични събития. Други обаче предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, дори […]