Как се сбогуваха Мат Лебланк и Кортни Кокс с Матю Пери

Малко след внезапната смърт на Матю Пери, колегите му от хитовия телевизионен сериал “Приятели” – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър направиха съвместно изявление.
“Всички сме опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от партньори в актьорството, бяхме повече от колеги. Ние сме семейство”, се казваше в изявлението, изпратено до People. “Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се опитаме да превъзмогнем тази необозрима загуба.”
“С времето ще говорим повече за него, но за момента не можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света”, казаха тогава те. 
Няколко седмици след смъртта му “Приятели”-те започнаха един по един да се сбогуват със своя колега, като си спомнят с умиление за него с постове в социалните мрежи. Пръв го направи Мат Лебланк. 56-годишният ЛеБланк сподели емоционален и трогателен пост в Instagram, включващ снимки на двойката от снимачната площадка на ситкома на NBC.
“Матю, с натежало сърце казвам сбогом. Времето, което прекарахме заедно, честно казано е сред любимите моменти в живота ми”, написа той. “За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел.”
Мат Лебланк продължава с думите: “Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога”, продължава той. “Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. Много любов.”
В заключение на поста Лебланк се пошегува: “И предполагам, че ще задържаш 20-те долара, които ми дължиш.”
Лебланк и Пери дълго време бяха смятани за един от най-обичаните двойки най-добри приятели в телевизията. Феновете на сериала си припомниха колко харесваха комичните им ситуации, когато актьорският състав се събра отново през 2021 г., за да заснеме специалното издание на HBO Max “Приятели: Отново заедно”. 
Да се сбогува с Матю Пери е готова и екранната му съпруга от Приятели – Кортни Кокс, която изигра Моника Гелър. “Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден”, започва публикацията си Кортни Кокс.
“Когато работиш с някого толкова близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които искаш да споделиш. Засега ето един от любимите ми”, пише актрисата и пояснява, че дава предистория на видеото, което споделя със сцена от “Приятели”. В сцената Рос Гелър (Дейвид Шуимър) влиза при Чандлър, който лежи в леглото. Той развълнувано споделя, че ще се жени този ден, но щом излиза от стаята, Моника изскача изпод чаршафите и пита дали Рос е знаел, че е там. По думите на Кортни Кокс, Чандлър и Моника е трябвало да имат само една нощ забежка в Лондон на сватбата на Рос и Ейми. Но поради реакцията на публиката това се превърнало в началото на тяхната любовна история.
“В тази сцена, преди да започнем да играем, той прошепна забавна реплика, която да кажа. Често правеше такива неща. Беше забавен и мил”, спомня си с любов Кортни Кокс.
За момента Дейвид Шуимър, Лиса Кудроуи Дженифър Анистън все още запазват мълчание, вероятно скърбейки тихо за своя добър приятел. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още една голяма крачка за Брад Пит и Инес де Рамон

Брад Пит и Инес де Рамон бяха забелязани за първи път заедно миналия ноември. Тогава бяха снимани зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис и малко по-късно стана ясно, че всъщност се срещат от няколко месеца. Очевидно нещата помежду им са потръгнали добре от самото начало, тъй като […]

Subscribe US Now