Цитиридис се ядоса на Ицо Хазрата, след като му върза тенекия и се наложи да…

Новоизлюпеният политик Ицо Хазарта върза тенекия на тв водещият Николаос Цитиридис. Досега единствено Николета Лозанова му беше причинявала този стрес преди снимки, но ето, че и хип-хоп сензацията се разписа. 

Екипът на “Шоуто на Цитиридис” изпаднали в потрес, след като Хазарта не се появил на уговорените снимки за предаването. А цяла седмица вървеше реклама, че именно изпълнителят на “Имам човек” ще седне на диванчето срещу  Николаос. 

Все пак екипът успял да отреагира сравнително бързо и да му намери заместник за запълване на ефирното време. Така в шоуто попаднаха създателите на филма “Завръщане” като Ники Илиев, Башар Рахал, Николай Мутафчиев и Райна Караянева. 
Тв водещият лаконично обясни, че Христо Петров, както е истинското име на Хазарта, е възпрепятстван да присъства и участието му се отлага за друг път. Така и не бе обявена нова дата за гостуването на Хазарта./ show.blitz.bg
 
 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

След Ковид: Две моделки лекуват Митьо Пищова в джакузито

Ексцентричният бизнесмен шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус в джакузито на дома си в Арбанаси компанията на две жени. Това разказа самият той пред  „Телеграф“. „Хващаш ме в малко неудобен момент. Преди няколко дни се върнах от Банско където бях на почивка. Възстановявам се от новия вирус – омикрон. […]

Subscribe US Now