След Ковид: Две моделки лекуват Митьо Пищова в джакузито

Ексцентричният бизнесмен шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус в джакузито на дома си в Арбанаси компанията на две жени. Това разказа самият той пред  „Телеграф“.

„Хващаш ме в малко неудобен момент. Преди няколко дни се върнах от Банско където бях на почивка. Възстановявам се от новия вирус – омикрон. Пих антибиотици, пробиотици, хапчета парацетамол и сега вече съм добре. Втори път ме хваща за две години, ама първият път беше много по-лошо и тежко. Ама сега в топлата водата и женските ласки, знаеш ли колко бързо се оправям!“.

Последните години се оказаха доста тежки за „любимеца на народа“. Първо по време на почивка на морето получи тежък инфаркт и лекарите едва успяха да го измъкнат. След това пък висока кръвна захар му докара гангрена и щеше да остане без двата си крака. По време на поредния купон падна по стръмно стълбище и се потроши. През 2020 година изкара тежък коронавирус, а след вируса, по време на конкурс за манекенки, получил силен кръвоизлив от дебелото черво.

След всички животозастрашаващи перипетии обаче, Митьо Пищова не е загубил чувството си за хумор. Заради тежкото си здравословно състояние по съвет на лекарите му се наложило да свали над 80 кг. Заменя любимите си мръвки с много салати, зеленчуци,  плодове и фрешове. Твърди, че диетата не се е отразила на сексуалния му  апетит и още продължава да „пръска жените и да ги пори като риби“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now