Барабанисти ревнаха от Галена, остави ги гладни и жадни СКРИЙНШОТ

Музиканти от нощните клубове в страната пропищяха от певицата Галена, която напоследък ги е взела на мушка и им пречи на работата. Хора от гилдията разкриха какви подли номера им върти чалга фурията.

Опарени от Галена се оказаха барабанистите в чалга клубовете, които изкарват прехраната си предимно от бакшиши. Уви, когато Галена има участие те стоят жадни и гладни. 

Наскоро певицата отмени свои участия поради здравословни причини, а барабанисти се изкефиха, че ще захлебят по време на вечерта. Те коментират, че Галена имала изискване към клубовете да не пускат барабаните си докато пее на сцената. 
“Това много пречи на работата ни, защото тя пее повече от час, в който ние седим и губим пари. Не обичаме да идва тя на участие”, издават хора от бранша. Галена имала и още едно изискване – да не се пуска пушек на сцената, който служи като атракция. Тя се оправдала с това, че от дима й пада гласът и се дави и няма как да продължи участието си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ванга предрекла смъртта на Григор Вачков

Легендата Григор Вачков е роден на 26 май 1932 г. в село Трънчовица, Плевенско. Актьорът е завършил ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“. Широката му популярност идва от работата му в киното, телевизията и театъра, но най-вече с блестящо изпълнената роля на Митко Бомбата в тв сериала „На всеки километър“. Най-хубавото е, че […]

Subscribe US Now