Новото гадже на Шер (което е с 40 години по-младо)

В последните няколко години музикалната кариера на Шер не е много активна. Което не означава, че певицата си почива – тя пусна собствен парфюм, козметична линия в колаборация с MAC Cosmetics, дрехи с Донатела Версаче.
И се завърна на сцената – като модел на 76 години. Освен това обаче очевидно певицата се отдава и на любов.
76-годишната Шер накара всички да говорят за нея и връзката ѝ с 36-годишния Александър Едуардс, след като двамата бяха забелязани да се държат за ръце.
Музикалният продуцент Александър и певицата на “Strong Enough” бяха засечени в компанията на бившия на Кайли Дженър – Tyga, по време на вечеря в едно от най-популярните заведения за знаменитости в Холивуд – Craig”s.
А Шер побърза да потвърди информацията в Twitter, за да премахне всякакви спекулации относно това дали са заедно. Тя сподели снимка на Александър Едуардс, придружена с емотикона сърце.
В разговори в социалните мрежи на въпроса дали има ново гадже, тя категорично заяви “Да”, поставяйки няколко удивителни след това.
Шер си има младо гадже и въобще не се интересува какво мислят хората по въпроса, относно голямата възрастова разлика от 40 години.
“Любовта не познава математика”, казва тя. Според Metro Шер разкрива още, че той се държи с нея “като с кралица”. Изданието пише, че връзката им е много сериозна, затова и певицата вече е запознала половинката си с членовете на семейството и най-близките си хора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Уил Смит се завърне в училище

Макар да минаха около осем месеца от церемонията по връчването на Оскарите и станалия прословут шамар, който Уил Смит удари на Крис Рок, по темата още се говори. Е, вече не толкова усилено, но е факт, че сякаш хората все още не са свикнали с мисълта, че Смит си изпусна […]