Когато Риана покаже плът и на улицата

Когато Риана прави нещо, го прави по най-грандиозния начин. Видяхме я как “обяви” втората си бременност пред милионите зрители, които гледаха Супер Боул. Нямаше как да пропуснем и шармантната й поява на червения килим на тазгодишните Оскари.
Е, понякога Риана прави съвсем обикновени неща. Като да напазарува със съпруга си, след което да седнат да хапнат някъде заедно. Дори и тогава вниманието към 35-годишната певица е такова, че няма как да се движи без охрана.
Риана и ASAP Rocky, заобиколени от цял отряд бодигардове, пазаруваха в Западен Холивуд в сряда следобед, а след това избраха за бърз обяд ресторанта Bottega Louie. Тя нямаше как отново да не демонстрира наедрялото си коремче с кроп топ и широки дънки с ниска талия.
Дни по-рано – на 12 март вечерта, тя излезе и на сцената на Оскарите, за да изпее номинираната си песен “Lift Me Up” от “Черната пантера: Уаканда завинаги”.
Риана обаче не получи статуетката – вместо това тя отиде при доста любопитно предложение от Индия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Критици и фенове заляха мрежата с хвалби за „Чалга“- та на Мариан Вълев

Едни от най- големите кинокритици у нас, като Георги Неделчев и фенове на българското кино не скриха възхищението си от новия филм на Мариан Вълев- „Чалга“. Масово коментарите са, че това е филм, който задължително трябва да се гледа и определено има няколко момента, които „те хващат за гърлото“. „Много […]