Култово лице от БНТ стана шофьор на такси, в колата му се качиха…

Пълна промяна в професионалното поприще претърпя журналистът Бойко Василев. Емблематичното лице от ефира на националната телевизия стана шофьор на такси.

Водещият на “Панорама” вози доста известни лица в колата си. Опитът му като шофьор са видели на живо актрисата Албена Михова, тв водещата Петя Дикова и Люба Пашова. 

Популярните звезди са част от песента “Ти кажи” от поредицата “Пеещи артисти”, която ще има онлайн премиера на 7 май, съобщи създателят на проекта Игор Марковски.
Песента е по стихове на Джина Дундова-Панчева, музика и аранжимент Светослав Лобошки.  Клипът е заснет в София под режисурата на Васил Стефанов и Стефка Николова.

Едно такси приютява и трите дами, за да ги разходи из града, а те – всяка строго индивидуална и с характер, обясняват своето положение в момента. Важните думи в посланието са младост, надежда и свобода.
За първи път в тази песен се събират актрисата Албена Михова и водещите от БНТ и bTV Люба Пашова и Петя Дикова. Изненадата в клипа е участието на Бойко Василев – водещ на “Панорама” (БНТ)./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Софи Маринова се ошушка за годежа на Лоренцо ВИДЕО

Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за да може да се подкрепят изморените от танци и веселби. Така протече годежът на синът на Софи Маринова Лоренцо. Не след дълго гостите поеха към ресторант, където купонът продължи с пълна сила. Булката се премени не в един, а в […]

Subscribe US Now