Никой не очакваше това от Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън е една от малко известни личности, които могат да се похвалят, че имат три деца от трима различни мъже и се справя без проблеми с отглеждането им.
А паралелно с това не е зарязала и кариерата си, като след около седмица ще я гледаме в продължението на “Вади ножовете” – Glass Onion: A Knives Out Mystery. Въпреки това с изненада научаваме, че актрисата има намерението да издаде албум.
Точно така, Хъдсън е доста запалена по музиката, но освен това и пеенето ѝ се отдава. А в предаването на Джими Фелън казва, че през последната година е работила усърдно върху записването на албум.
И на нас може да ни се струва изненадващо, но актрисата споделя, че пише музика откакто е на 19 години, но досега никога не го е споделяла. И ако този ѝ талант остане несподелен, тя смята, че ще изпитва угризения.
Кейт Хъдсън допълва, че няма никакви очаквания и просто иска да издаде албума, пише People. А това според плановете ѝ трябва да се случи по някое време през 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криминален психолог попиля битата актриса Диана Димитрова и категорично я обвини в лъжа

Вече втората седмица  историята на актрисата Диана Димитрова , която обвини свой колега в насилие, е сред най- четените новини в медиите. Скандалът стартира с пост във фейсбук, в който Димитрова съобщи, че преди пет години е била заплашвана, блъскана и удряна от друг актьор по време на снимки и […]