Това е най-секси мъжът на годината

Отново е онова време от годината, в което трябва да извадим по-дебелите дрехи отново от гардероба. Но и да разберем кой е на секси мъжът на годината.
Миналата година победителят на списание People бе доста изненадващ – Пол Ръд. Преди него с отличието за най-секси мъж бе удостоен Майкъл Б. Джордан, а през годините са го печелили имена като Джордж Клуни, Дейвид Бекъм и Дуейн Джонсън.
Е, за 2022 г. най-сексапилният мъж е Крис Евънс. Актьорът, станал известен с ролята си на Капитан Америка във филмите от киновселената на Marvel, получава за първи път отличието.
Самият той твърди, че майка му ще бъде много щастлива и горда от това негово постижение. Евънс допълва, че тя по принцип се гордее с всичко, което той прави и постига, но титлата му за най-секси мъж е нещо, с което тя би се хвалила.
Е, приятелите на Крис Евънс не биха са хвалили с това, а по-скоро биха го подигравали, но приятелите винаги така правят. 41-годишният актьорът споделя пред списанието, че фокусът му в момента е да прекарва повече време със семейството и близките си.
И твърди, че водещото при него, когато избира новата си роля в някой филм, е къде ще се проведат снимките. Евънс твърди, че вече е твърде стар, за да живее в куфара си за шест месеца. И е напълно сигурен, че иска да има жена и деца, но търпеливо очаква своя момент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивайла Бакалова разкри дали е родила тайно преди няколко месеца и къде живее в момента

Вчера във всички сайтове се появи скандална информация, която гласи, че Ивайла Бакалова е родила тайно преди няколко месеца в Дубай. От “Хотнюз” дори твърдят, че техни източници са я видели да бута количка в дубайски мол.  Подробностите са още по-шокиращи, тъй като става въпрос за ин витро зачеване. Мис […]