Извинението на Кейт Мидълтън – кого принцесата трогна думите си

Все още нямаме официална информация колко дълго ще продължи отсъствието на Кейт Мидълтън заради продължаващото лечение на онкологичното й заболяване. Наскоро се появиха предположения, че тя може изненадващо да се появи на военния парад Trooping the Colour, който ще се проведе тази събота, 15 юни.
А в края на миналата седмица принцесата на Уелс изпрати първото си официално писмо от шест месеца насам. То бе адресирано до членовете на ирландската гвардия, на които е почетен полковник. В него тя се извинява за отсъствието си на генералната репетиция за парада, която се проведе седмица преди него.
“Да бъда ваш полковник е голяма чест за мен и много съжалявам, че нямам възможността да ви поздравя на тази репетиция”, пише Кейт Мидълтън. Тя също така моли да приемат нейните извинения и изразява надеждата си съвсем скоро да може отново да ги представлява.
Не пропусна да спомене и колко горда е с целия полк и как оценява усилията на всички, които са тренирали с месеци за грандиозното събитие. Думите й трогнаха военните и в профила на гвардията в социалната мрежа Х бяха публикувани снимки на писмото, както и от самата репетиция.
От видео пък разбираме, че писмото е било прочетено на глас от гвардейците, които го аплодират бурно. В публикацията се казва още, че желаят на Кейт Мидълтън всичко най-добро и бързо възстановяване. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Две години след диагнозата - с какви последствия се бори Селин Дион

Селин Дион бе диагностицирана със Синдром на скованата личност през 2022 г. и това я принуди да отмени световното си турне Courage. Докато се бори с рядкото автоимунно заболяване 56-годишната певица съвсем наскоро обяви, че ще пусне документалната поредица I Am: Celine Dion. В няколко епизода Селин Дион ще разкаже открито […]

Subscribe US Now