Кой е “Човек на годината” според People

След като списание People обявиха Крис Евънс за най-секси мъж на годината, дойде ред знаменитостите да бъдат оценени не само по външния си вид, но и по личностните им качества.
А кое според People е най-смелото нещо, което известните могат да направят? Да помогнат. Затова изданието включва в селекцията си четири личности, които са ги вдъхновили и заслужили признанието “Човек на годината”. А тази година в списъка има няколко имена.
Първият от тях е Матю Маконъхи, в чийто роден град през май се случи ужасяваща стрелба. Той и съпругата му Камила не се забавиха, а почти светкавично заминаха за Увалде.
Там те разговаряха със семействата на жертвите и обсъдиха с жителите необходимостта от реформи в закона за правото на носене на оръжия.
Носителката на награда Еми Куинта Брансън пък попада в списъка на People заради инициативността си да създаде шоуто Abbott Elementary. В него е заложена идеята да бъде преодоляно разделението между поколенията, които да докажат, че могат да се смеят на едни и същи шеги.
По думите на Куинта Брансън смехът заедно е духовен и лечебен, а моментите на радост са истински подарък.
Следваща сред избраните “Човек на годината” на People e Дженифър Хъдсън, която също е създала свое токшоу, но с мисията то да бъде обединяваща платформа.
Името на актрисата стана още по-разпознаваемо именно тази година, когато на 41-годишна възраст тя стана най-младата жена, печелила и четирите важни кино награди – Еми, Грами, Оскар и Тони.
И последна по ред, но не и по важност, е още една жена. Също актриса. Това е Мила Кунис, която не остана безучастна към войната в Украйна.
Самата тя признава, че няма решението за справяне с конфликта, но е създала едно такова. Благодарение на действията ѝ към днешна дата са събрани цели 37 милиона долара за нуждаещи се бежанци, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джаферович кърпи имидж след "Игри на волята", отдаде се на лукс и... ВИДЕО

Жени Джаферович понесе жесток хейт заради участието си в “Игри на волята” и както подобава на всеки инфлуенсър, сега й предстои да поправя щетите по самочувствието си. Жената на Ваня Джаферович не беше одобрявана от мнозина пред малките екрани, а в социалните мрежи по неин адрес можеха да се прочетат […]

Subscribe US Now