Скандал! Култови участници от “Биг Брадър” се хванаха за гушите

Нова година, нов скандал! Във Facebook се развихри словесна битка между Панайот и Найден от Биг Брадър.

Пацо, който стана популярен и доста заради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена в началото, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска заедно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха дружки в миналото и обикаляха по участия заедно.
В коментарите към поста се включи Найден със следното изречение: “Пацо, а аз те вземах за най-добрия ми приятел от Биг Брадъра… но явно съм се лъгал…. ;-(“, пише Нед, а Пацо му отговаря: “Аз съм ти приятел и те уважавам. Ти ми коментираш всяка публикация, но все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз никога не съм коментирал твои публикации и постове. Само да ти кажа, че ти започна първи, аз само ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, трябва да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог”, пише “Телеграф”. 
 

Това отприщи лют онлайн скандал и размяна на грозни и обидни реплики. Пацо дори нарече Нед “жалък комплексар”, бил злобен, забравен и никой не го бил канел за предавания. “Разбирам те и те боли, че теб те няма никъде и няма да те има. Стана за смях пред всички хора тази вечер… жаден за внимание”, пише Пацо, а Нед му отговаря, че ще го изтрие от приятелите си във Фейсбук. “Гроши и Лестер са ми много по-готини и добри приятели отколкото ти, селтако!!!”, отговаря троснато Найден. 
Не става ясно от какво повече са провокирани Пацо и Нед, но прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за измислен скандал, но момчета един съвет – учете се от естрадните величия, които през 2022 г. показаха на родния шоубизнес как се правят истински звездни скандали./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Радина Кърджилова се пусна по бельо от спалнята СНИМКИ 18+

Актрисата Радина Кърджилова нажежи страстите до червено с доста провокативни кадри в първите дни на 2023г. Тя пусна скандални снимки то спалнята, облечена само по бельо.  По принцип сме свикнали да я виждаме доста по-сдържана в снимките, но явно сега е решила да му отпусне края и да покаже на […]

Subscribe US Now