Наталия Симеонова обърна гръб на България! Ето какво се случва с водещата на “Море от любов”

Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал в България.

Някогашната звезда на бТВ окончателно се е настанила във Флорида, в дома на мъжа си – Денис Ризов, и не смята да се връща у нас.
Далеч от родината славната водеща на „Море от любов“ живеела много по-спокойно, защото никой не коментирал нито личния й живот, нито външния й вид. Денис също се чувствал по-добре в САЩ, отколкото в България, но дъщеря им Виктория се е закотвила у нас в опит да прави музикална кариера. Наталия замина за Тампа, Флорида, още в началото на миналото лято.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Natalia Simeonova (@nataliabsimeonova)

От тогава до сега тя живее там като принцеса в компанията на любимия си мъж. За проблемите на двойката се говори много отдавна. Музикантът и тв звездата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата през това време са имали връзки с други хора. Но така и не са се развели. Денис винаги е твърдял, че за него е все едно дали по документи е женен, или разведен. Наталия пък никога не е крила, че нейният съпруг е любовта на живота й и смята да го чака до смъртта си, стига да има дори минимален шанс да се събере отново с него.
През всичките тези години на раздяла двойката успя да съхрани добри отношения и не създаде нито един публичен скандал, пише “Уикенд”.
„Няма да се върна в България!“, категорична е пухкавата блондинка. Животът в дома на Денис й се отразил много добре. Още преди да замине, тя бе започнала да отслабва след като години наред не спираше да пълнее. От снимките, които публикува в социалните мрежи, личи, че е запазила здравословните си навици на масата, което се отразява добре и на външния й вид./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шеф Манчев влюбен до уши! За първи път говори за новата си и с какво го е спечелила СНИМКА

Шеф Иван Манчев вече не крие, че е хлътнал до уши по новата си любов. Изветсният готвач, който преживя скандален развод с бившата си жена, сега се е влюбил акто тийнейджър и не се срамува да показва чувствата си.  В телевизионно интервю той направи скандални признания за младата си приятелка, […]