Роман Полански се срещна с жената, която някога е малтретирал сексуално

Редица обвинения са отправяни през годините към известния режисьор Роман Полански. Към него са заведени дори дела за сексуално посегателство, за едно от които той e признат за виновен. Още през 70-те години на миналия век режисьорът е осъден за изнасилването на 13-годишната тогава Саманта Гаймър.
След обвиненията режисьорът бяга от САЩ във Европа, още преди да излежи присъдата си в Калифорния. Оттогава насам той остава във Франция, където живее, близо 40 години, със съпругата си – актрисата Еманюел Сейнер.
Любопитна снимка се появи наскоро в социалните мрежи. На нея 89-годишния филмов режисьор и носител на Оскар позира със своята жертва – Саманта Гаймър (60). Смята се, че това е първата им среща след нападението, което се случва през 1977 г. в дома на актьора Джак Никълсън в Мълхоланд Драйв, където 13-годишното момиче отива, за да бъде снимано за професионална фотосесия.
А най-интересното е, че снимката е споделена от самата Еманюел, съпругата на режисьора, която дори изказва публично благодарности към Саманта.
Причината за всичко това е съгласието на Гаймър да разговаря публично със Сейнер в общо интервю за френското списание Le Point. Двете жени дори бяха поставени на корицата на изданието, пише Metro.
В интервюто Саманта споделя, че е простила престъплението. Тя казва: “Случилото се с Полански никога не е било голям проблем за мен. Дори не знаех, че това е нещо незаконно и че някой може да бъде арестуван. По-скоро ми тежи факта, че толкова се шумя около станалото и че беше превърнато в нещо по-голямо, отколкото е.”
И е убедена, че Роман е излежал присъдата си. “Която бе дори твърде дълга, ако искате моето мнение”, допълва още Саманта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова пусна СНИМКА от първите минути живот на втората си рожба

 Плеймейтката Златка Райкова пусна първа своя снимка след раждането на втората си рожба. Както писахме по-рано партньорът на красавицата Карен се похвали, че тя го е дарила с дете. Честито! Златка Райкова стана майка, таткото показа първа СНИМКА на бебето На кадъра по всичко личи, че Златка е все още в […]

Subscribe US Now