Ето кой е най-секси мъжът на годината

Традицията повелява, че по това време на годината изваждаме по-дебелите дрехи от гардероба и започваме мислено да се подготвяме за празниците.
Също така повелява, че списание People трябва да обяви кой е най-секси мъжът на годината. Миналата година с тази титла се окичи Крис Евънс, а преди него честта имаше Пол Ръд.
Линията на актьорите продължава, защото за 2023 г. People обяви Патрик Демпси за най-секси мъж. Актьорът добил популярност с ролята си на доктор Дерек Шепард в “Анатомията на Грей” е в индустрията от над 20 години, но до момента не е получавал наградата за най-секси мъж на годината от списанието.
Това обаче не го разочарова, дори напротив. “Радвам се, че това се случва в този момент от живота ми”, казва Демпси. Актьорът е доволен от факта, че получава такова признание и не крие, че самочувствието му се е повишило лекичко. 
Въпреки това не е успял да повярва на новината. “Бях напълно шокиран, а след това започнах да се смея, сякаш това е шега, нали? Винаги съм била шаферката”, казва през смях за People актьорът.
Патрик Демпси е женен за Джилиян, гримьорка, от която има три деца – Талула (21 г.) и близнаците Съливан и Дарби (16 г.). Самият той смята, че ще отнесе подигравки от децата си заради титлата най-секси мъж на годината. Дори е убеден, че ще се опитат да намерят аргументи защо не трябва да бъде.
Ще можем да видим Патрик Демпси в действие още този януари във филма Ferrari, в който влиза в ролята на италиански автомобилен състезател.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джиджи Хадид и Брадли Купър - опасно близки

Едва месец измина откакто Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани за първи път заедно, но нещата помежду им явно се развиват с доста бързи темпове. След първата им вечеря на 5 октомври в ресторант Via Carota, двамата продължават да излизат често. Миналият месец актьорът бе видян да оставя модела […]

Subscribe US Now