Джаферович кърпи имидж след “Игри на волята”, отдаде се на лукс и… ВИДЕО

Жени Джаферович понесе жесток хейт заради участието си в “Игри на волята” и както подобава на всеки инфлуенсър, сега й предстои да поправя щетите по самочувствието си.

Жената на Ваня Джаферович не беше одобрявана от мнозина пред малките екрани, а в социалните мрежи по неин адрес можеха да се прочетат всевъзможни обидни коментари. За момента гримьорката отказва интервюта и тв участия, но вероятно тепърва е намислила как да представи и своята гледна точка за всичко изминало.
Мъжът на Джаферович изригна: Бяхме тормозени, заплашвани! ВИДЕО

Инфлуенсърката явно ще направи всичко възможно, за да изчисти максимално окаляния си имидж, разчитайки за това на семейни фотографии и разни други случки, които ще споделя с последователите си в мрежата.
Лют хейт за Джаферович след “Игри на волята”, мрежата прегря СНИМКИ
Откакто е излязла, съдейки по снимките, Жени Джаферович се е отдала на хубава храна и вино, глезотиики и добра компания в лъскави ресторанти./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Източник: blitz.bg
Next Post

Гала се разтанцува в ефир, провокира култово секс сравнение ВИДЕО

Коледното настроение явно е завладяло тв водещата Гала, която демонстрира любопитни танцови умения, а и признания в днешното издание на “На кафе”.  Въпреки че доста губеше чувство за ритъма, Гала искрено се забавляваше, напук на критичните коментари в мрежата, за които със сигурност е предположила, че ще получи след това. […]

Subscribe US Now