Ангел поля изгонването от “Фермата” с плеймейтки и силиконки

Един от колоритните ветерани във „Фермата“ 8 напусна риалитито по bTV след епична мъжка схватка.

Той обаче хич не потъна в меланхолия и тъга, ами спретна невиждан купон във фермата в село Железница със свои съотборници, сред които бяха и най-красивите риалити героини като Антония Сандова и плеймейтката Женета Осипова.
Много танци, жива музика и възхищението на мацките оправиха настроението на Ангел, който стана първия, изгонен от играта, пише “Хотнюз”. Тенев от село Караджалово, познат от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да спечели нито една битка.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Janeta Osipova (@janetaosipova)

Отстрани го друга легенда – хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто. Сблъсъкът беше наблюдаван от останалите участници и от специалния гост – футболистът Христо Стоичков.
Камата даде символичен старт на борбата между титаните от отбор „Стари герои“ като вдигна брадва и разцепи пън, и окуражи съперниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа голям почитател на Стоичков, се закани да мине границите на възможностите си, за да не разочарова своя идол.
„Играх с чест и достойнство, и използвах втория си шанс във „Фермата“. Предаването ми даде емоции и преживявания, които не се купуват с пари и никога няма да забравя. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми“, заяви Ангел. С отпадането му броят на участниците в отбор „Стари герои“ и отбор „Нови надежди“ се изравни – във всеки тим вече има по шестима мъже и по шест жени./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Краси Радков продължава да слабее, ето я причината СНИМКА

Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да развали строгия си хранителен режим и изглежда все по-добре. Шишо Бакшишо започна пълната си промяна преди повече от година, като успя да свали около 25 килограма и големия си корем, но сега е стопил още около 10 кг, […]