Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от мацките в “Ергенът”, оказа се, че е… ВИДЕО

Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите на момичетата в “Ергенът”. Не всяка от тях обаче, държи да се набива непременно на очи, а в същото време много далновидно си изпълнява замислената стратегия.

Става дума за Карина, с която Виктор няма почти никаква връзка. Тя винаги стои встрани и може да се каже, че сякаш не участва в риалити формата. Кари обаче, редовно получава рози от Виктор Стоянов, въпреки че той нито веднъж не я е канил на среща. В същото време изгони доста момичета, с които е имал по-близки отношения. 
Зори от “Ергенът” се оказа милионерска щерка, родителите й са… СНИМКА
Популярна родна тиктокърка наскоро направи скандално предположение, че именно Карина е двоен агент в “Ергенът”. Ина е психолог и прави профили на момичетата от риалити шоуто. Забелязала е, че Виктор прави микро изражението презрение, когато подарява роза на Карина. Изражение, което криело “скрита вътрешна неприязън”, твърди Ина. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Карина Ленкова (@karina.lenkov)

В интерес на истината, между Кари и Виктор е имало един излъчен разговор, който дори не беше свързан с любовна заиграва, а бе провокиран от от други обстоятелства, за които Ина припомня във видеото си.

Ето я горещата бивша голяма любов на “Ергенът” Виктор СНИМКИ 18+
Карина е почти винаги в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Не участва в разговорите с другите момичета, не заема страна и няма как изобщо да се разбере, че това момиче участва в шоуто.

@ina_psychologist Таен агент ли е Карина от ЕРГЕНЪТ #ергенът #ергенътсезон1 #ергенът2022 ♬ original sound – Ina_Psychologist

Ина смята, че Кари е двоен агент, който снася на продукцията вътрешни клюки, когато камерите не работят. От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими дрехи, за да не привлича вниманието на зрителите, смята още тиктокърката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg