Били ли са влюбени Брук Шийлдс и Майкъл Джексън

Брук Шийлдс е една от най-известните, красиви, противоречиви и неразбрани жени на своето време. В документалния филм Pretty Baby, чиято премиера бе в петък, 20 януари, на филмовия фестивал Sundance, тя получава възможността да говори по различни теми от кариерата и живота си както никога досега.
Моделът и актриса разказва за борбата на майка ѝ с алкохолизма, за неразкрито досега сексуално посегателство, както и за противоречивите голи сцени, които играе във филми още като дете.
Сред другите акценти, върху които Брук Шийлдс се фокусира, са отношенията ѝ с Майкъл Джексън. Според нея връзката им, подобно на много други неща в живота ѝ, е била погрешно представена. Във филма Шийлдс твърди, че двамата никога не са излизали и не са имали сексуална връзка.
Но нека започнем отначало. Брук Шийлдс и Майкъл Джексън всъщност се запознават, когато тя е на 13 години. Те бързо се сприятеляват и едно от нещата, които ги свързват е, че отрано се сблъскват с известността. Освен това, когато прекарват време един с друг, дори вече като тийнейджъри и възрастни, те се държат доста детски. “И двамата трябваше да станем възрастни много рано, но когато бяхме заедно, бяхме две малки деца, които се забавляваха”, споделя Брук Шийлдс.
По думите ѝ тя и Майкъл Джексън просто са излизали заедно и между тях не е имало нищо повече от просто приятелство. Музикантът обаче явно е имал малко по-различна представа за отношенията им. Самата Брук Шийлдс издава, че той дори е искал да си осиновят дете. Никога обаче не я е питал дали иска да се омъжи за него. “Той беше млад мъж, който продължаваше да се опитва да намери щастието”, казва актрисата и модел пред Rolling Stone още след смъртта му.
Драмата между Брук Шийлдс и Майкъл Джексън обаче достига връх, когато той казва пред Опра Уинфри, че се среща с Брук Шийлдс. Брук Шийлдс от своя страна след това му се обажда по телефона доста объркана. Все пак, тогава всъщност се е срещала с Дийн Кейн. След тази случка актрисата се отдалечава от Майкъл Джексън.
От разказаното във филма Pretty Baby става ясно, че обич между Брук Шийлдс и Майкъл Джексън е имало, макар и доста сложна и объркана – не съвсем чисто приятелска, не и съвсем чисто романтична.
През 2001 г. музикантът дори нарича актрисата “една от любовите” на живота си. Освен това той си признава, че е бил като обсебен от нея – нейни снимки са били разлепени по стените и огледалото му и е вярвал, че тя го е обичала също толкова, колкото и тя него, пише Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пълен потрес! Калин Терзийски умря, за да види на кого ще липсва! СНИМКА

Калин Терзийски явно е способен на всичко, за да привлече вниманието тогава, когато се нуждае от него. Дори и да… умре! Точно такава информация преди часове потресе последователите му в социалните мрежи. “Калин Терзийски умря днес и нека Бог да прости неговата грешна душа”. Това гласи последния пост на писателя, […]