Новата прическа на кралицата

От кралица Елизабет винаги сме очаквали да се придържа към стила си. Години наред тя се появява все в класическите си цветни тоалети. Но след като отпразнува Платинения си юбилей, очевидно ѝ е дошло вдъхновение да разнообрази поне прическата си.
Десетилетия наред Елизабет се е подстригвала по един и същи начин и косата ѝ никога не е изглеждала по-различно от обикновено. Досега.
На снимките от срещата на кралицата с архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, провела се във вторник, се забелязва, че има малка промяна в прическата ѝ.
Сега Елизабет е подстригана по-късо от обичайното. Запазена е формата на косата ѝ, но особено отстрани и отзад е взето повече от дължината.
И така обаче ѝ отива, а и изглежда свежо за лятото.
Последно видяхме кралица Елизабет с предишната ѝ прическа на 2 юни, когато започнаха честванията на Платинения юбилей. Тя е вече официално вторият най-дълго царувал монарх в историята със своите над 70 години на британския престол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото гадже на Дара предизвика мощен хейт заради... СНИМКИ

Новият мъж в живота на Дара засега й носи бая бурни коментари в социалните мрежи, освен нежни ласки, страсти и любов. Този път обаче, хейта към изпълнителката със сигурност е вгорчил настроението й, дори и за кратко. Фенове и последователи на Дара в социалните мрежи не чакаха дълго, за да […]