Папи Ханс сгази лука, голи дупета му изядоха главата ВИДЕО 18+

Писателят и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е бесен и не може място да си намери от яд. Сполетя го нещо неприятно, което не му дава покой. 

От случилото се той губи огромна сума пари, което допълнително обостря гнева му. 
 

“Блокиран. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми песен си самоизтрива гледанията и е недостъпен за все повече хора. Явно е окей да сме абсолютно заляти от женски красоти на снимка, но когато използваме женското тяло не за целите да продаваме бански, а да правим изкуство, вече ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам алгоритмите. Но това няма да ме спре да правя това, което искам, чувствам и в което вярвам. Възприемам се като артист, защото взимам неудобни решения. Не защото познавам нотите”, жалва се той в социалните мрежи. 
Папи се закани, че ще пусне нова версия на клипа, в която всички ще могат да я гледат. А хейтърите се активизираха и заявиха, че така му се падало. “Крайно време е да се вземат мерки срещу този индивид, който претендира за интелигентност, но цялото му творчество крещи обратното. Не може да пуска толкова вулгарен клип и да очаква, че ще му се размине”, гласи един от коментарите./show.blitz.bg
 
Видеоклипът е с възрастово ограничение и трябва да кликнете на youtube, за да ви го отвори и да видите каква порнография представлява клипа на Папи Ханс. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандална участничка от известно риалити с ново начало след тежък развод

Мариела Петрова – една от участничките в първото музикално риалити шоу в България „Стар Академи“, което изкара само един сезон през далечната 2004 г., е решила да започне на чисто след тежък развод. Хубавелката, която по време на музикалното предаване се залюби с друг участник – Даниел, и любовната им […]

Subscribe US Now