Лебедовата песен на Харисън Форд в Кан – почетна Златна палма и овации

Краят на месец юни ще бъде доста емоционален. Но не защото от лятото ще остава един месец по-малко, а защото тогава по кината ще се завърти “Индиана Джоунс и реликвата на съдбата”.
Разбира се, няма как да знаем дали това ще бъде последният филм за приключенеца, но със сигурност ще бъде последният път, в който виждаме Харисън Форд в главната роля. 
Ето защо на кинофестивала в Кан както филмът, така и актьорът получиха заслужено признание. Харисън Форд бе награден с почетна Златна палма, а преди това да се случи бе показано кратко видео, в която са събрани сцени от някои от неговите най-емблематични филми.
“Казват, че преди да умреш виждаш живота си като на лента. Сега аз видях живота си пред очите ми.” Според The Hollywood Reporter, Форд е допълнил, че е много трогнат честта, която му се оказва.
А тя не е никак малка, защото в Кан бе излъчен и за първи път “Индиана Джоунс и реликвата на съдбата”. Реакцията на публиката пък бе наистина като за финал. Филмът получи овации в продължението на пет минути.
Последният път, в който Харисън Форд се появи на кинофестивала в Кан, бе през 2014 г., когато в компанията на Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен представиха “Непобедимите 3”.
Иначе, първата поява на актьора в Кан бе през далечната 1985 г., когато представи пред публиката там филмът “Свидетелят”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси вариантът на малката черна рокля, с който Сидни Суийни се появи на червения килим

От миниатюрни бралетки до изрязани блейзъри и тяло на показ – Сидни Суийни е добре позната с екстравагантните си, нестандартни визии на червения килим. Такъв е и последният ѝ избор на облекло, с което звездата от “Еуфория” се появи в публичното пространство. А именно секси, деконструиран вариант на класическата малка […]

Subscribe US Now