Новата водеща на Гала лъсна във филм с Куката, Рачков и Любо Нейков СНИМКИ

Новата ководеща в „На кафе” Елизабет Методиева жъне успехи не само на малкия екран. Красивата брюнетка, която е последното попълнение в екипа на Гала, може да се похвали и с първа сериозна роля в киното- в най-новия български филм „Чалга”.

Лентата е под режисурата на Мариан Вълев-Куката, а в нея участват едни от най-големите звезди на българската сцена. Димитър Рачков, Кръстю Лафазанов, Любо Нейков, Виктор Калев и доайенът Стефан Мавродиев, който продължава да работи и на 79 години, партнират на младата надежда на българското кино Елеонора Иванова и гимнастичката Цвети Стоянова.
Още по време на снимките Вълев бе категоричен, че никой от елитните актьори не се е пазарил за хонорар преди началото на снимките и нито един не е отказал участие, пише “Хотнюз”. 

За Елеонора Иванова, която стана национално известна със сериала „Братя” и направи безкомпромисна роля в „Шекспир като улично куче” вече няма съмнение, че е прекрасна актриса. Изненадата в „Чалга” е Цвети Стоянова, която трябва да учи за актриса, защото има много талант и скрит потенциал. Елизабет влиза в ролята на журналистка-изповедница на светски елит, за която висша ценност са добрия гардероб и поканите за светски събития.
. Зад фалшивия блясък се крият насилие, злоба и липса на ценности, които Вълев пробва да покаже безжалостно. След първия му филм „Лошо момиче”, който бе доста компромисен, Вълев прави крачка напред с „Чалга”, защото продукцията е мащабна – заснета е над 120 места-от Перник до морето и над 200 сцени, при това за кратко време и без скъпи камери, а само с телефони.
“Това е филм за приятелството между две момичета на фона на съвременното културно общество в България, нека не се подвеждаме по заглавието”, каза Вълев на премиерата на “Чалга”, който от днес е по кината. “Много ви благодаря на всички, че сте тук днес. Това да отделите от времето си, от парите си, за да гледате нашия скромен филм, наистина е най-големия приоритет за мен”, допълни той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Култов участник от "Фермата" стана баща за трети път СНИМКА

Един от най-запомнящите се участници от “Фермата” е станал баща на момиченце, което носи името Дисиа.  Щастливата новина съобщи самият той в личния си профил във “Фейсбук”. Това е трето дете за риалити звездата, но първо с новата му жена. Наскоро се разбра, че се е разделил с първата си […]

Subscribe US Now