Култов участник от “Фермата” стана баща за трети път СНИМКА

Един от най-запомнящите се участници от “Фермата” е станал баща на момиченце, което носи името Дисиа. 

Щастливата новина съобщи самият той в личния си профил във “Фейсбук”. Това е трето дете за риалити звездата, но първо с новата му жена. Наскоро се разбра, че се е разделил с първата си съпруга и върти любов с друга, а щом са предприели и крачка за дете, значи нещата при тях са доста сериозни. 
Става въпрос за Димитър Господинов-Гуспата и приятелката му Славия, които прегърнаха дъщеричка. 

“Добре дошла моя мъничка, но огромна любов Дисиа.  С мама си пожелаваме здраве, за да бъдем до теб докато растеш, да се радваме на детския ти смях, на първите ти крачки и думички.
Ще те напътстваме в дните ти напред и ще ти дадем основите на един добър живот.  А ти мило мое момиче, ще станеш силна и борбена, ще бъдеш добър човек, защото никога няма да забравиш чия дъщеря си”, пише той в социалните мрежи. 
Това е първо дете за Славия и трето за Митко, който в края на януари отпразнува своя 41-и рожден ден. От първия си брак Гуспата има син и дъщеря./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тази наша красавица се маха от България, ще живее в Бали и обясни защо го прави СНИМКИ

Известната лейди България си хареса ново място за живеене и дори вече е избрала училище за детето си Лейди България 2022 Мария Бойчева се завърна у нас след незабравима ваканция на остров Бали. Красавицата сподели, че цял живот си е мечтала да живее на подобно екзотично местенце. Откакто се завърна […]