Операцията, на която ще се подложи Линдзи Вон

Линдзи Вон вече пет години не се занимава професионално със спорт. Въпреки това тя няма как да спре да е физически активна, защото все пак е спортист. Често обаче плаща висока цена за желанието си да тренира и се забавлява.
Преди ден 38-годишната олимпийска ски състезателка призна, че я очаква тежка операция. В Q&A, което направи в сторита в профила си в Instagram, Линдзи беше попитана каква е последната процедура, на която се е подложила.
“Наскоро преживях подготвителна операция за смяна на капачката на коляното. Надявам се следващата ми операция да е през пролетта”, пише тя. На снимката виждаме коляното й след болничната процедура.
Линдзи Вон е преживяла няколко различни операции, свързани с травми на коляното, като една от последните е операция на сухожилие. “Търпя последствията от всички вреди, които кариерата ми на ски бегач ми донесе. И се опитвам да се справя с болката, доколкото мога”, пише тя отново в Instagram.
Въпреки болките обаче скиорката публикува редовно видеота на тренировките, много от които са свързани с краката и колената й. Последната травма обаче е от медуза. Линдзи Вон се опари, докато кара сърф в края на септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Райна се измъкна като по чудо от войната в Израел

Буквално часове деляха Райна от началото на военните действия в Израел. Певицата бе на поклоннически туризъм в Йерусалим, Витлеем и Тел Авив, а екскурзията й приключи малко преди там да обявят военно положение и да евакуират в бомбоубежища хората. Преди два дни България изпрати правителствения самолет и с два полета […]

Subscribe US Now