Защо Кийфър Съдърланд не е познавал покойния си баща Доналд Съдърланд до 15-годишна възраст

През първите 15 години от живота си Кийфър Съдърланд не е имал почти никаква връзка с баща си Доналд Съдърланд, който почина на 20 юни на 88-годишна възраст. “Аз и баща ми наистина се опознахме, едва след като напуснах дома си на 15 години”, казва 57-годишният Кийфър пред The ​​Sunday Times.
“Родителите ми се разделиха, когато бях на три и майка ми, сестра ми и аз се преместихме в Канада”, продължава той. “Не съм живял с баща си. Виждах го на Коледа и за няколко седмици през лятото, но не мога да кажа, че съм го познавал добре в този момент”, споделя още актьорът.
В интервюто Кийфър се връща назад към своето понякога проблемно детство, включително в спомените си, когато краде кола като тийнейджър. “Със сигурност ми се иска да не бях взел колата”, казва той. “Просто исках да шофирам и да се чувствам по-възрастен. Има неща, които ми се иска да бях направил по различен начин, но съм благодарен за някои от нещата, които имах смелостта да направя. В това число несъмнено е напускането на дома ни, докато бях толкова млад”, категоричен е младият Съдърланд.

Кийфър следва стъпките на баща си и става актьор. Към днешна дата той е най-известен с ролята си в хитовия телевизионен сериал на FOX “24”, за който печели Еми, Златен глобус и две награди на Гилдията на актьорите.
“Вярвам, че това да имам същото фамилно име като баща ми ми е помагало понякога”, казва Кийфър пред The ​​Sunday Times. “Сигурно е имало моменти, в които хора, които са били приятелски настроени към баща ми, са искали да ми помогнат и са го правели, но понякога се е оказвало точно обратното и не съм получавал роли, заради негативното отношение на някои от хората към баща ми, които са си го изкарвали на мен”, не крие актьорът.
През 1996 г. на Доналд Съдърланд и втората му съпруга Шърли Дъглас им се раждат близнаците Кийфър и Рейчъл Съдърланд. Двамата се разделят три години след това. Дъглас почива през 2020 г. на 65-годишна възраст поради усложнения от пневмония. Доналд има още три деца – синове Роуг, Росиф и Ангъс от третата си съпруга Франсин Расет, припомнят от Yahoo.
Кийфър обяви смъртта на баща си в социалните мрежи на 20 юни. “С натежало сърце ви казвам, че баща ми, Доналд Съдърланд, почина”, написа той в X. “Аз лично смятам, че е един от най-важните актьори в историята на киното. Никога не се плашеше от роля – добра, лоша или грозна. Той обичаше това, което правеше и правеше това, което обичаше и човек никога не може да иска повече от това. Добре изживян живот”, написа още Кийфър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото любимо място на Джордж и Амал Клуни

Новото любимо място на Джордж и Амал Клуни в Европа е Сен Тропе. Преди месеци двамата се сдобиха в имот в градчето на Френската Ривиера и явно за момента предпочитат да прекарват там повечето време вместо в къщата си на езерото Комо. През отминалия уикенд двойката беше забелязана да вечеря […]

Subscribe US Now