Рейчъл Билсън с още откровения за секса

Рейчъл Билсън за пореден път доказва, че не е от свенливите знаменитости и не се притеснява да бъде откровена за сексуалния си живот. През март тя направи изненадващо разкритие, а сега навлиза в повече детайли относно позициите, които харесва и не харесва в секса.
Преди няколко седмици, в епизод от подкаста си, актрисата издаде пред събеседничката си Уитни Къмингс, че не е изпитвала оргазъм до 38 годишна възраст. Това признание накара феновете ѝ да се замислят какво ли означава това за бившите ѝ партньори.
През 2019 г. и 2020 г. Рейчъл Билсън излизаше с Бил Хейдър, а преди това беше омъжена за Хейдън Кристенсен, от когото има дъщеря на име Брайър Роуз (8 г.). Може би най-известната ѝ връзка обаче е тази с колегата ѝ от сериала “Ориндж Каунти” Адам Броуди.
Малко по-късно 41-годишната актриса коментира отзвука от личното си признание и поясни, че е очаквала, че хората ще започнат да обсъждат миналите ѝ партньори. По думите ѝ обаче това, че за първи път е изпитала оргазъм толкова късно, няма нищо общо с мъжете, с които е била, а единствено с нея самата и с това, че е започвала да опознава себе си и тялото си.
Този път, отново в подкаст, Рейчъл Билсън продължава с интимните си разкрития. В епизод на Women тя признава пред Рокси Манинг и Таммин Сурсок, че любимата ѝ поза е мисионерската. “Научих, че ако искаш да изпиташ оргазъм по време на секс, трябва да си отгоре”, уточнява актрисата и не крие, че ѝ харесва мъжът да е доминантният.
Щом става дума за най-малко харесваната поза обаче, Рейчъл Билсън споделя, че за нея това е кучешката, защото може да бъде болезнена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ръсел Кроу не получи покана за коронацията на крал Чарлз

Ако всичко върви по план, само след ден Чарлз ще бъде официално новият крал на Великобритания. Коронацията му е събитие, което вълнува не само хората в монархията – целият цвят очаква важния исторически момент. Включително и популярните личности, особено пък онези, които са имали шанса да се срещнат лично с […]

Subscribe US Now