Ужас в „Сървайвър“, отровна змия атакува Мила СНИМКИ

Оцеляването в „Сървайвър“ се оказа много по-мъчително, отколкото участниците си представяха. А за една от жените то се превърна в кошмар, какъвто не е и сънувала.

Шампионката по джиу джицу Мила, която до този момент с лекота изхвърли трима конкуренти от риалитито, беше нападната от отровна змия на самотния Остров на изкуплението, а джунглата й показва безжалостното си лице. Преживяването срина психически и нея, и IT специалистката Ганка, която стана свидетел на атаката.

Влечугото пропълзяло върху блондинката късно вечерта, докато тя и съперничката й лежели на плажа в очакване на предстоящия дуел за оцеляване в „Сървайвър“. „Видях как змията мина през гърдите и корема ми. Реших да хвана Ганка за ръката, да я предупредя да не мърда, но точно в този момент тя скочи и се разкрещя“, разказа Мила.
Двете предположиха, че писъците са изплашили студенокръвното и то яростно е атакувало, забивайки зъбите си в ръката на спортистката, близо до подмишницата й.

Веднага след инцидента на острова пристигна лекарски екип, който почисти раната, сложи пострадалата на системи и я откара в медицински център. При прегледа стана ясно, че зъбът на змията е одраскал Мила, но, за неин късмет, отровата не е попаднала в кръвообращението й. Въпреки липсата на опасност за здравето на участничката, лекарите я поставиха под наблюдение, а по късно я върнаха в играта.
Ужасяващото преживяване докара до сълзи и Мила, и Ганка, която има фобия от змии. „Шокът беше огромен“, призна софтуерната специалистка, треперейки. Въпреки че се размина с ухапване, тя продължи да се измъчва от вина, че с крясъците си е провокирала агресията на влечугото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg