Кендъл Дженър в Лувъра посред нощ – какво вбеси феновете на модела

Кендъл Дженър сподели поредица от интригуващи снимки в социалните си мрежи. Този път Дженър поведе последователите си на нощно приключение из Лувъра в Париж, а забележителният детайл беше изборът й да бъде без обувки по време на посещението.
В серия от снимки, публикувани в нейния акаунт в Instagram, Дженър може да бъде видяна да броди из емблематичните зали на Лувъра напълно боса. Снимките, направени в полунощ, както самата тя отбелязва, предлагат рядък поглед към музея в почти съновидение, лишено от обичайните тълпи.
Акцентът на тази сюрреалистична обиколка е снимка на Дженър, гледаща в шедьовъра на Леонардо да Винчи “Мона Лиза”. Босата разходка на Дженър из историческия музей предизвика много реакции, както отбелязва Hola. Решението й да се откаже от обувки на място, известно с големия си обществен трафик, предизвика някои предположения, че това може да е артистична проява, начин да се почувства по-свързана с изкуството.
Ексклузивните снимки получиха смесена реакция от последователите на Кендъл, тъй като докато някои я хвалеха с обич, други нарекоха действията ѝ “специална привилегия” и “голямо нахалство”. А някои хора дори я заклеймиха като “неуважителна”, че е избрала да отиде боса за среднощната обиколка.
“Разбрахме. Ти си толкова мръсно богата, че можеш да накараш Лувъра да отвори в полунощ, само за да се разхождаш боса из историческите зали”, пише един от последователите ѝ, докато друг добавя: “Наела си целия музей?! За пореден път ни навираш в носа огромното си богатство, но този път по доста неуважителен начин.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фийби Гейтс - най-малката дъщеря на Бил Гейтс, разкри кой е мъжът до нея

Най-малката дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс – Фийби Гейтс, обикновено пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. През октомври миналата година за първи път се заговори, че тя излиза с Артър Доналд – един от внуците на Пол Маккартни. Въпреки това в мартенско интервю за Bustle тя отказа […]

Subscribe US Now