Фийби Гейтс – най-малката дъщеря на Бил Гейтс, разкри кой е мъжът до нея

Най-малката дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс – Фийби Гейтс, обикновено пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. През октомври миналата година за първи път се заговори, че тя излиза с Артър Доналд – един от внуците на Пол Маккартни. Въпреки това в мартенско интервю за Bustle тя отказа да коментира дали двамата наистина са двойка.
Сега обаче Фийби Гейтс най-накрая потвърждава, че именно той е мъжът до нея. По случай дипломирането си от Станфордския университет, тя е споделила снимки от специалния си ден с изданието Nylon.
На някои от тях я виждаме да позира усмихната до родителите си, докато на други две е заедно с половинката си – Артър Доналд, един от внуците на Пол Маккартни. Кадрите на дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс също така можем да видим и в Instagram профила ѝ.
Предполага се, че Фийби Гейтс и Артър Доналд са двойка вече от няколко месеца. През октомври, когато се заговори за първи път, че са заедно, тя бе споделила тяхна обща снимка в Париж. Още през септември пък двамата бяха снимани заедно на премиерата на Feud: Capote vs. The Swans в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.
Преди да обяви връзката си с Артър Доналд, Фийби Гейтс е излизала със свой колега от Станфордския университет – Робърт Рос. Артър Доналд пък от своя страна е бил свързван с Ейва Филип – дъщерята на Рийз Уидърспуун и Райън Филип.
За най-големия от внуците на Пол Маккартни се знае, че е роден в Англия на 3 април 1999 г. Той е най-големият син на Мери Маккартни и бившият ѝ съпруг – телевизионния продуцент Алистър Доналд. Учил е в University College School в северен Лондон, преди да замине за Съединените щати, където учи в университета “Йейл”.
Освен с Артър Доналд, Фийби Гейтс е близка и с друг член от семейство Маккартни – дизайнерката Стела Маккартни, която е една от дъщерите на музиканта, както и леля на Доналд. В свое интервю за Women’s Wear Daily от 2022 г., в което говори за собствената си страст към модата, Фийби Гейтс издава, че дизайнерката и майка ѝ са добри приятелки, откакто тя е малка.
“Питах майка ми толкова много пъти дали мога да се срещна с нея”, казва още Фийби Гейтс пред изданието. По-нататък тя споделя, че по-рано същата година в действителност е получила своя шанс, докато е била в Лондон на стаж за британския Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е мъжът до Фийби Гейтс, най-малката дъщеря на Бил Гейтс

Най-малката дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс – Фийби Гейтс, обикновено пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. През октомври миналата година за първи път се заговори, че тя излиза с Артър Доналд – един от внуците на Пол Маккартни. Въпреки това в мартенско интервю за Bustle тя отказа […]

Subscribe US Now