Как Крис Прат и Катрин Шварценегер ядосаха хората с разрушването на къща за 12 милиона

Сравнително често научаваме за големите покупки на холивудски звезди. Като тук не визираме коли, а имения, които струват милиони долари.
Не е рядкост звездите да похарчат милиони, за да купят даден имот, а след това да го съборят до основи, за да построят имение по техен вкус. Адел например направи това с къщата, която купи от Силвестър Сталоун. А се оказва, че Крис Прат и Катрин Шварценегер също са взели такова решение.
В началото на миналата година Прат и съпругата му са закупили едноетажна къща в Лос Анджелис за 12.5 милиона долара. И понеже е построена през 1950 г. са решили да я съборят и да построят имение по техен вкус. Това обаче предизвика бурни реакции у някои хора, архитекти и консерватори.
В профила в Instagram Los Angeles Convervancy, се обръща внимание на модернистичния дизайн на къщата, който е бил характерен за архитектурата в района в средата на миналия век. Твърди се, че къщата има потенциал на историческа архитектурна ценност, но така и не е била защитена от нито един закон, пише People.
От Robb Report пък твърдят, че от документи са разбрали, че новата къща, която Крис Прат и Катрин Шварценегер ще построят на мястото на разрушената, ще бъде архитекта Кен Ънгар, който е известен със стила си да проектира имения в провинциален стил.
Новият дом на Прат и Шварценегер ще бъде двуетажна къща, която в задния двор ще разполага с басейн. Решението на двамата предизвика негативни реакции у консерватори, които казват, че това е поредното доказателство, че парите не могат да купят добър вкус.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Селин Дион за живота й с неврологичното заболяване и надеждата за чудо

През 2022 г. Селин Дион бе диагностицирана с рядкото автоимунно неврологично заболяване Синдром на скования човек. Това бе и причината дълго време тя да страни от публичното пространство. За пръв път след дългото отсъствие я видяхме на церемонията по раздаване на наградите Грами в началото на февруари. А сега тя […]

Subscribe US Now