Какво е мечтала да работи Камерън Диас

Камерън Диас има блестяща филмова кариера. Оказва се, обаче, че блондинката далеч не е мечтала да бъде актриса.
На 30 август звездата от “Ангелите на Чарли” отпразнува своя 50-годишен юбилей. По този повод Entertaiment Tonight направи ретроспекция на кариерата на Диас, връщайки се назад във времето към някои от първите интервюта с актрисата.
Оказва се, планът ѝ в началото изобщо не е бил да играе пред камера.
Камерън Диас винаги е искала да бъде зоолог, разкрива за това самата тя. “Това беше нещото, което планирах през по-голямата част от живота си.”
В действителност актрисата никога не се е страхувала от славата, нито е имала сериозни притеснения лицето и името ѝ да бъдат разпознаваеми от хората. “За мен не е важно да съм звезда. Това, че името ми е известно, не е нещо, което е важно за мен”, казва тя.
Филмовата кариера на Диас започва, когато е на 21 години с участието си в “Маската” от 1994 г., заедно с Джим Кери. Въпреки че тогава няма почти никакъв опит в киното, камерата очевидно я обича и тя продължава да играе в редица хитови продукции като “Ангелите на Чарли”, “Ах, тази Мери”, “Ваканцията” и др. Така Камерън Диас се превръща в онази звезда, която както вече споменахме – не се плаши от популярността и автографите.
2014 г. е повратна за блондинката. Диас се запознава с любовта на живота си Бенджи Мадън. Следващата година двамата сключват брак и лека-полека актрисата се отдръпва от светлината на прожекторите. През 2018 г. тя официално обявява своето “пенсиониране”, а година по-късно проплаква дъщеря ѝ Радикс.
За Камерън семейството е най-големият ѝ приоритет, но все пак не отрича, че актьорството ѝ липсва.
Коментирайки темата за баланса между работата и семейството, актрисата е на мнение, че всеки един човек трябва да знае как да разпредели тези 100% от времето и енергията, които има в различните сфери от живота си. “Всеки трябва да е наясно колко да даде във важните за него неща от живота”, смята Камеръс Диас.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я първата участничка в новия сезон на "Игри на волята" СНИМКИ 18+

В навечерието на новия сезон на “Игри на волята” сме, а участниците тази година ще са още по-интересни и различни от миналите сезони. Вече е известно и името на първата популярна участничка в новия сезон – Жени Джаферович. Инфлуенсърката съобщи новината официално в Instagram, където попита последователите си: “Къде бях […]

Subscribe US Now