Когато Дуейн Джонсън изкупва стари грехове

Дуейн Джонсън е известен не само с това, че работи и тренира изключително много и графикът му е нечовешки, но и с това, че се опитва да дава добър пример на феновете си.
Правил го е много пъти, подарявайки коледни подаръци на деца, а сега отново реши да направи добро. Този път обаче то е с привкус на изкупление. В профила си в Instagram Скалата публикува видео, от което разбираме, че когато е бил в тинейджърска възраст е крадял Snickers всеки ден от магазин 7-Eleven в Хавай.
Джонсън не се гордее с постъпките си, но пояснява, че го е правил, защото не е имал пари и всъщност тези барчета са били неговата храна преди да отиде във фитнеса, за да тренира. И това е продължило около година. Затова сега е решил да се върне в същия магазин и да изкупи всички барчета Snickers в него.
Целта му не е да ги изяде, а да ги остави в магазина, така че всеки, който не може да си позволи нещо за ядене, да не краде, а да си вземе от тях. Във видеото актьорът казва, че е чакал този момент от години и това по някакъв начин е неговото изкупление.
Дуейн Джонсън обаче решава да бъде още по-щедър и плаща за покупките на хората, които се намират в магазина. И така Скалата плаща сметка от около 300 долара, като дава пари и на персонала в магазина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалните гости на кралицата-консорт Камила

Официалните задачи на кралицата-консорт стават все повече, особено преди празниците. След като участва в събитие по даряването на играчки за домове за деца, Камила се включи в първия прием в Бъкингамския дворец. А ето че сега посреща сама няколко важни гости в резиденцията, която дели с крал Чарлз, Кларънс Хаус. […]