Никой не очакваше новото занимание на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е доста заета напоследък. В момента работи по следващия сезон на The Morning Show – сериалът й с Рийз Уидърспун, а междувременно промоутира собствената си марка козметика за коса LolaVie.
Това обаче съвсем не е всичко. 55-годишната звезда от “Приятели” очевидно е създала и детска книжка, в която главен герой е едно от кучетата й. Това разбираме от последната публикация в профила й в Instagram.
На фотографията виждаме Анистън, която държи илюстрираната книжка Clydeo Takes A Bite Out Of Life, а до нея стои анимираното кученце Клайдо. “Големи новини за този малкия. Развълнувана съм да помогна на Клайдо да покаже първата си книга”, пише тя.
Според информацията на книжката “суперзвездата и Приятел-ка на всички” е създала история за себеоткриването и намирането на самоувереност.
“Всеки в семейство Клайд е открил страстта си освен Клайдо. Той не харесва сърфа като чичо си. Не рисува със завързани очи като братовчед си. А търсенето на динозавърски кости като леля му съвсем не е неговото нещо”, пише още в анотацията на Clydeo Takes A Bite Out Of Life.
Книжката на Дженифър Анистън ще бъде на пазара от 1 октомври тази година. Актрисата има три кучета – Клайд, Софи и Лорд Честърфийлд, осиновени от приюти. Тя е превърнала в своя мисия да окуражава своите 45 милиона последователи да осиновяват животни от приюти, а не да ги купуват, припомня Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Може без сина си, но не и без внуците - опитите на крал Чарлз да бъде по-близък с децата на принц Хари и Меган Маркъл

Последното посещение на принц Хари в Лондон мина без среща с баща му крал Чарлз, която така и не успя да намери време за него в натоварения си график. Отношенията между двамата отново са доста обтегнати и изгледи за помирение няма. Но това не пречи на монарха да копнее за по-близка […]

Subscribe US Now