Как изглежда порасналият син на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са една от най-стабилните холивудски двойки с дълъг и, както по всичко личи, щастлив брак. Двамата са родители на три деца – първородният им син Джеймс е вече на 21 години, а близначките им Табита и Марион – на 14.
В интервю за Table for Two на iHeartRadio през юли миналата година актрисата от “Сексът и градът” разкри повече за родителството и по-конкретно за възпитанието на децата си относно парите.
Тогава тя сподели, че държи те да знаят стойността на парите и да разберат какво означава и какво е необходимо на човек, за да печели. По думите ѝ няма нищо лошо в това децата да растат така, че нуждите им да са задоволени. Дори напротив – добре е те да бъдат нахранени, да имат покрив над главата и да бъдат обичани. Но в същото време за нея е важно те да се стремят и сами да постигат повече.
И докато дъщерите на Сара Джесика Паркър са все още тийнейджърки и в голяма степен разчитат на майка си, то сина на актрисата е вече пълнолетен и доста по-самостоятелен.
Това обаче далеч не означава, че Джеймс Уилки се е отдалечил от семейството. Той продължава да е все така близък с родителите си и това си личи по снимките, които е качил последно в Instagram профила си. Както става ясно от описанието на поста, заедно са отпразнували рождения ден на семеен приятел.
На първия кадър сина на Сара Джесика Паркър е застанал до баща си, а пък на на втория в далечината един до друг позират двамата актьори.
Съдейки по снимките, семейството е прекарало деня в приятна компания сред природата, където времето, както и при нас, е все още мразовито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

Година и половина след развода си с Том Брейди изглежда, че Жизел Бюндхен най-после отново е щастлива. Тя и треньорът й по жиу-жицу Жоаким Валенте имат връзка от няколко месеца, след като многократно бяха забелязвани заедно. “Двамата излизат от юни 2023 г., но не бързат за никъде. Първо бяха добри […]

Subscribe US Now