Знаменитостите, които не крият, че са бисексуални

Знаменитостите напоследък се чувстват все по-свободни да си споделят с всички… ами, абсолютно всичко. Сигурно сме чували какви ли не признания, дори и такива, свързани със сексуалността им. Именно по тази тема се шуми все повече и още и още известни лица си признават, че се определят като хомосексуални, бисексуални, асексуални и т.н.
От Us Magazine правят списък със знаменитости, които са признали, че си падат еднакво както по жени, така и по мъже. Ето кои са десетте най-популярни от тях, които ние отсяхме.
Шей Мичъл
Актрисата обяви, че е бисексуална като сподели видео в TikTok, в което се казва: “Ако се идентифицирате като бисексуален, имате ли диван от зелено кадифе?” След това тя показва кадър от собствения си дом, където я виждаме да сяда върху своя зелено-кадифен диван – намек, че се припознава за бисексуална.
Емили Ратайковски
През октомври 2022 г. моделът пък сподели видеото на Шей Мичъл, за да разкрие, че и тя е бисексуална. И както се предполага във видеото, че бисексуалните би следвало да си имат по един зелен диван вкъщи, и Емрата закачливо показа своя.
Меган Фокс
Тя признава бисексуалността си по един доста завоалиран начин. “Нямам никакви съмнения дали съм бисексуална”, споделя тя през 2009 г. (година по-късно се омъжва за Брайън Остин Грийн). “Но също така съм и лицемер и никога не бих се срещала с момиче, което е бисексуално, защото това означава, че тя също спи и с мъже. А мъжете са толкова мръсни, че никога не бих искала да спя с момиче, което е спало с мъж.”
Линдзи Лоън
За актрисата се знае, че между 2008 и 2009 г. се е срещала с диджейката Саманта Ронсън. Тогава от Harper’s Bazaar питат Линдзи Лоън дали смята себе си за бисексуална. А тя отговаря директно: “Може би. Да.” По-късно обаче, през 2013 г. в друго интервю споделя, че всъщност ѝ харесва да има връзка с мъж. “Но има нещо различно в това да си с жена”, казва още Лоън.
Дрю Баримор
При Дрю Баримор обаче нещата са доста по-определени и няма колебание като при Линдзи Лоън. В интервю от 2003 г. актрисата, която сега е омъжена за Уил Копелман, директно заявява: “Харесвам ли жените сексуално? Да, харесвам ги. Напълно. Винаги съм се смятала за бисексуална.”
Били Джо Армстронг
Още през 1995 г. рокаджията от Green Day казва пред пред The Advocate: “Мисля, че винаги съм бил бисексуален.” По думите му всеки по някакъв начин си фантазира за същия пол. Освен това той не крие, че мисли, че хората са родени по някакъв начин бисексуални, а обществото ги отклонява от това чувство. “В главите ни е вкоренено, че е лошо, когато изобщо не е лошо”, споделя още Били Джо Армстронг.
Амбър Хърд
Тя признава за своята бисексуалност пред списание Elle през август 2013 г. “Не исках да изглеждам така, сякаш крия нещо”, казва тя за връзката си с фотографката Тася ван Ри, която продължава от 2008 до 2012 г. “Не се срамувам и никога не съм се срамувала”, казва тогава Амбър Хърд.
Лейди Гага
По време на интервю с Барбара Уолтърс от 2009 г. Лейди Гага е попитана дали някога е правила секс с друга жена. На въпроса певицата отговаря доста директно: “Със сигурност съм имала сексуални отношения с жени, да.”
Фърги
“Мисля, че жените са красиви, забавлявала съм се много с жени и не се срамувам от това”, признава певицата от Black Eyed Peas през 2010 г. пред The Advocate. Тя казва, че в същото време обаче си пада и по мъже. Но това, че се наслаждавам на жените, не означава, че ми е позволено да имам афери във връзката си”, отсича тя.
Анджелина Джоли
Актрисата не крие, че е била изненадана да открие за себе си, че изпитва чувствата, които е имала към мъжете, и към жена, която е искала да целуне и докосне. Това Анджелина Джоли разкрива през 2003 г. За нея знаем, че е излизала с модела Джени Шимизу, след като са се срещнали на снимачната площадка на филм през 1996 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова банкнота от 1000 лв.: Ликът на Емилия краси зелената хартийка

Хитовата изпълнителка Емилия изгря на банкнота от 1000 лв. Нейното лице изгря на зелената хартийка и предизвика истински бум в социалните мрежи.  Новите банкноти показа самата певица в своя профил в Инстаграм и отприщи ожесточена вълна от горещи коментари.  Изпълнителката на хита “Алкохол” получи нестандартен подарък от своя фенка на последното […]