Защо Дуейн Джонсън не иска да има нищо общо с Логан Пол

В момента Логан Пол отново се радва на добри дни, но само преди няколко години, през 2017 г., каналът му в YouTube бе изправен пред сериозна опасност.
Става дума за случая, в който Пол включи кадри в свое видео на тялото на самоубил се човек в Япония. Тогава тези му действия предизвикаха сериозна вълна от недоволство. Но няколко години по-късно той реши, че е време да опита нещо ново и стана боксьор.
Заедно с брат си, разбира се, който към момента се справя завидно по-добре на ринга. Сега в подкаста True Geordie Пол казва, че тази случка му е коствала наистина много неща, сред които и приятелските отношения с Дуейн Джонсън.
Логан Пол твърди, че по онова време двамата са имали един и същи публицист и от него той е разбрал, че Дуейн Джонсън е пожелал ютюбърът да изтрие всички си снимки от социалните мрежи с него.
Обяснението е било, че Скалата не е искал да има нищо общо с него. Според Пол това е бил един от най-тъжните моменти в живота му. Съжалява единствено, че Джонсън не се е свързал лично с него, за да му го каже, а е използвал посредник, пише Insider.
Но в същото време е проявил разбиране за решението му, защото е разбрал, че случилото се го е засегнало лично.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила си едва ли може много да се спори. Виждали сме сестрите да се преобразяват с какви ли тоалети, както за модния подиум, така и за червения килим или дори просто за небрежна градска разходка. Да признаем обаче, визията, с която […]