Новата любов на Оливия Родриго

Оливия Родриго е само на 19, но вече има редица успехи зад гърба си. Освен че тази година спечели цели седем награди Грами за дебютния си албум Soar, тя бе избрана за Жена на годината на списание Billboard. И не само развива стремително музикалната си кариера, но и не оставя личния си живот на заден план.
Певицата има нова любов в живота си.
Последно Оливия се срещаше с продуцента Адам Фейз, но явно връзката помежду им не е потръгнала, защото са се разделили седем месеца по-късно.
Сега обаче певицата отново е на гребена на романтичната вълна, а щастливецът e 26-годишният ѝ колега Зак Байа.
Двамата се виждат отскоро и “наистина се харесват много”, разкрива източник на People, които обявиха новината за новата звездна двойка.
За музиканта Байа се знае, че досега е имал връзка с Мадисън Биър, също певица, и са приключили взаимоотношенията си през 2019 г. Най-наскоро пък той е излизал с актрисата Маделин Клайн, но не е ясно кога се е разделил с нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА

Новината за раздялата на Сузанита и Марк Славов упорито продължава да обикаля публичното пространство. И след като бременната певица показа как преживява по-лесно поредното си разочарование, ето, че и бащата на детето, което носи, показа какво точно мисли по темата. Все още не е ясно какво точно се е случило […]