Джиджи и Бела Хадид пак го направиха

И сега, както бяха и преди, Джиджи и Бела Хадид са все така заети с работните си задължения. Но освен моделстването, на двете сестри явно им остава време и за други, също приятни занимания.
Като посещаването на важни събития например. Едно такова е U.S. Open, американският тенис турнир, който се провежда в момента. На него, както и се очаква, присъстват редица знаменитости, сред които и Зендая, Джаред Лето и Тайгър Уудс.
Но сега обръщаме малко повече внимание на Бела и Джиджи Хадид заради това, че го направиха отново заедно. А от доста време не бяха. Направиха какво ли? Ами появиха се в тандем по време точно на турнира U.S. Open. И ако си мислим, че това не е достатъчно, за да привлече погледите ни, нека само видим колко великолепно изглеждат и двете, а и още повече, че се допълват разкошно.
Визиите им са колкото характерни и индивидуални за самите тях, толкова и съчетаващи се уникално. Сестрите и преди са ни удивлявали с облеклото си и този път сега не прави изключение.
Те и двете са се спрели на удобно облекло, като Джиджи носи дълги червени панталони, които с широките си крачоли със сигурност са ѝ помогнали да ѝ е прохладно. Тях тя е съчетала със съвсем лятно потниче с деликатни презрамки и гол гръб, в същия червен цвят. И за да завърши спортната си визия, е обула бели маратонки и се “въоръжила” със слънчеви очила – задължителният летен аксесоар.
Бела пък е решила да се облече малко повече, като е съчетала бялото си спортно яке с бежова пола до коленете. Моделът също е заложила на удобни маратонки, но тях е избрала да съчетае с бели чорапи, дълги почти до коленете ѝ. Слънчевите очила, както вече разбрахме, са задължителни и Бела също не нарушава правилото и е взела със себе си един чифт.
И поотделно, но и заедно, Джиджи и Бела Хадид и досега са били, но и занапред ще си останат вдъхновението ни за стил, и то за всеки повод. Сестрите просто нямат грешка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Порното ли разруши брака на Ким Кардашиян и Кание Уест

Кание Уест призна, че има пристрастяване към порното, като каза, че то е “унищожило” семейството му. “Не позволявай на Крис да те кара да се снимаш за Playboy, както тя направи с Кайли и Ким”, започна той в публикацията си в Instagram, обръщайки се към Виктория Виляроел – бившата асистентка […]