Когато Бари Когън е бил на косъм от смъртта

През последните няколко години се говори много за Бари Когън, а по всичко изглежда, че това ще продължи, защото кариерата му става все по-обещаваща.
Но нещата е можело да се развият по много по-различен и неприятен за 31-годишния ирландски актьор начин.
В интервю за GQ Когън казва, че преди няколко години животът му е бил сериозен застрашен. Тогава той е бил диагностициран с некротизиращ фасциит или иначе казано – бактериална инфекция, разяждаща плътта. Като един от пет случая се оказва с фатален край.
Това се е случило малко преди да започнат снимките на “Баншите от Инишерин”. Бари Когън казва, че тогава лекарите не са можели да му гарантират оздравяване, а един от най-вероятните изходи е бил ампутация на засегнатата ръка.
Това е бил вариантът, който лекарите са обмисляли, ако инфекцията не се е повлияла от лечението. За щастие, Когън запазва и живота, и ръката си, но инфекцията му оставя с доста сериозни белези. 
Докато е бил в болницата е бил посетен от режисьорът на “Баншите от Инишерин” Мартин Макдона, който е бил притеснен дали Когън ще се оправи.
И макар до началото на снимките да са оставали едва четири дни, Бари Когън е уверил режисьора, че ще се възстанови на време. А Макдона го е окуражил, че със сигурност ще получи номинация за Оскар. Нещо, което се случи, но Бари Когън не успя да грабне статуетката. А за в бъдеще Баро Когън мечтае да бъде режисиран от Грета Гъруиг и Стивън Спилбърг. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова най-накрая показа как точно е разбрала, че е номинирана за Оскар

Преди две години приехме доста лично наградите Оскар, защото се оказа, че българска актриса е номинирана за една от тях. Мария Бакалова получи номинация за поддържаща женска роля, заради участието си във филма “Борат 2”.  Родната актриса и преди е разказвала, че е научила новината за номинацията си по време […]

Subscribe US Now